Wednesday, November 25, 2009

Urusetia AKPK terbitkan Dokumen Perjumpaan Keluarga Kali ke 2


Pihak Urusetia Ahli Keluarga Pawang Kadir ( AKPK )telah berjaya mengumpul dan mendokumentasikan perjumpaan kali kedua AKPK pada 9 Disember 2008 lalu.

Dokumen tersebut mengandungi 40 halaman. Diantara kandungan ialah senarai kehadiran,senarai isteri dan anak Pawang Kadir,sejarah hidup ringkas Pawang Kadir, senarai anak dan pasangan anak-anak Pawang Kadir, aturcara perjumpaan kali kedua, penglibatan dalam masyarakat ahli AKPK dan gambar beramai-ramai serta gambar-gambar suasana di hari perjumpaan kali kedua. Dokumentasi ini disusun oleh Musaniff bin Abd Rahman selaku Ketua Urusetia Keluarga.

Kepada AKPK dokumentasi bercetak perjumpaan itu boleh didapati dalam dua bentuk. Pertama dicetak warna , kulit di salut plastik dan dijilid dengan RM 30.00 ( Harga termasuk kos cetak dan penghantaran ). Kedua dicetak hitam putih dan dijilid dengan RM 15.00 ( Harga termasuk kos cetak dan penghantaran ).

Pembayaran hendaklah dibuat ke akaun maybank no 156141286432 atas nama Musaniff bin Ab.Rahman. Kemudian smskan maklumat berkenaan ke nombor 019-9378487.

Dokumen asal boleh juga dilihat semasa perjumpaan keluarga kali ketiga pada 28hb November 2009 ini. Musaniff mengambil kesempatan menyeru agar semua AKPK dapat hadir dan sebagai tanda pertautan erat tali kekeluargaan, setiap keluarga perlu sampai ke Rumah Besar Kg Bukit Keledang seawal jam 7.30pagi untuk bergotong-royong menyembelih,melapah,menyiang seekor lembu dan kerja-kerja lain lagi serta membawa juadah sarapan satu keluarga satu juadah bagi kita kumpulkan dan makan pagi bersama-sama.